Marstrand søker rådgiver til Trondheimskontoret

BLI MED PÅ LAGET

I Marstrand har vi som mål at ansatte skal trives så godt at de ikke vurderer alternativer. Vi er et tverrfaglig miljø med ulik bakgrunn, utdannelse og erfaring. Sammen skaper vi et av Norges sterkeste fagmiljø innen prosjektfaget.

Vi beholder de beste hodene fordi vi har det gøy på jobb, og fordi vi jobber med  spennende prosjekter der våre ansatte gis mulighet til faglig utvikling gjennom leveranser av høyeste kvalitet til våre kunder. Marstrand er eid av de ansatte og har en utpreget delekultur.

Vi ser alltid etter muligheten til å tilknytte oss nye, dyktige medarbeidere.

  • Et unikt fagmiljø bestående av bl.a. økonomer, ingeniører og advokater

  • Krevende og interessante arbeideroppgaver

  • Ansvar med god faglig støtte

Vi legger stor vekt på faglig og personlig utvikling. Våre ansatte får tidlig ansvar og blir kontinuerlig utfordret, samtidig som det er kort vei til erfarne medarbeidere og tett oppfølging.

Vi tror på utvikling gjennom deling og Marstrand er derfor 100 % eid av de ansatte. Vi deler overskudd gjennom både bonusordning og mulighet for eierskap.

I Marstrand verdsetter vi spennende og meningsfulle oppdrag. Vi prioriterer interessante kunder og krevende, engasjerende prosjekter. Hos oss vil du arbeide med interessante og samfunnsaktuelle prosjekter.

Hos oss vil du få muligheten til å arbeide ute i prosjekter eller hos én av våre mange samarbeidspartnere, og på den måten skaffe deg unik bransjeerfaring og -kunnskap.

Vi vektlegger den enkeltes behov for å kombinere jobb med familie, venner og fritid. Hos oss vil du få muligheten til å påvirke din egen hverdag og arbeidstid.

Søk nå

DINE EGENSKAPER