OPTIMALISERING AV MASSER – PRAKSIS

INTRODUKSJON TIL KURS

I løpet av kurset går vi gjennom prosesser og verktøy for å optimalisere massehåndtering i anleggsprosjekter.

Basert på deltakernes ønsker, kan øvelsene fokusere på lineære prosjekter (vei, jernbane) eller områdeprosjekter (havner, industriområde, større veikryssinger). Det er også mulig å forhandle om bruk av eget prosjekt som grunnlag for praktiske øvelser.

Hvordan analyserer man mengdene for prosjektet og jobber systematisk med å verifisere et godt grunnlag for videre planlegging av gjennomføring av tidsbruk, risikoanalyse, ressursberegninger og kostnader for prosjektet.

Vi øver med praktiske eksempler i Excel og MAGNET Project.

MÅLGRUPPE

Prosjektleder, byggeledere, personer involvert i anbudsberegning, personer involvert i transportberegninger eller massebalanse.

Meld interesse for dette kurset
Meld interesse for hele kurspakken

PRAKTISK INFORMASJON

Spesialiseringskurset krever begge grunnleggende kurs eller tidligere erfaring med planlegging med MAGNET Project. En grunnleggende kunnskap om byggeprosjekter anbefales.

Kursen inkluderer en 30 dagers prøvelisens av MAGNET Project.

Det er også mulig å forhandle om bruk av eget prosjekt som grunnlag for praktiske øvelser.

Ved spørsmål omkring kurspakken, ta kontakt med Marcus Bäck.

TID OG PLASS

Kurset arrangeres til felles avtalt tid. Kurset kan arrangeres både online eller på stedet (gjeldende Covid-19-restriksjoner kan begrense muligheter for å arrangere på stedet)

PRIS

Kursen koster kr 16,000 (Hele kurspakken koster kr 35,000)

Hvis kurset arrangeres hos kunden, kommer reisekostnadene til.

Inkluderer kursmateriale i form av presentasjoner, maler, eksempel prosjektfiler og diplom for gjennomført opplæringspakke i optimalisering av masser.

FORELESERE

Marcus er internasjonalt anerkjent innen stedsbasert planlegging og masseoptimalisering av infrastukturprosjekter. Han har 15 års erfaring fra mer enn 70 infrastruktur prosjekter over hele verden.

Han har en mastergrad i teknologi med fokus på byggøkonomi og ledelse fra Aalto-universitetet i Helsingfors (og Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm).

Marcus er en gründer og leder med et coaching-tankesett og en lidenskap for å fornye og forbedre byggebransjen. Marcus hjelper Baseline med nye utfordrende prosjekter og å samle et team av fageksperter for å innovere og forbedre produktiviteten for store prosjekter.

Meld interesse for dette kurset
Meld interesse for hele kurspakken
Tilbake til kurspakken