OPTIMALISERING AV MASSER – TEORI

INTRODUKSJON TIL KURS

I løpet av kurset går vi gjennom prosesser og verktøy for å optimalisere massehåndtering i anleggsprosjekter. Vi går gjennom viktigheten av at masseberegninger tar hensyn til:

  • Posisjon av masser
  • Materiell klassifisering
  • Ressurser som utfører
  • Tid for utføring
  • Bruk av riktig enhet (pam3, tam3, løse masser)

Hvordan analyserer man mengdene for prosjektet og jobber systematisk med å verifisere et godt grunnlag for videre planlegging av gjennomføring av tidsbruk, risikoanalyse, ressursberegninger og kostnader for prosjektet.

Vi øver med praktiske eksempler på papir for å skape forståelse for teorier.

MÅLGRUPPE

Prosjektleder, byggeledere, personer involvert i anbudsberegning, personer involvert i transportberegninger eller massebalanse.

Meld interesse for dette kurset
Meld interesse for hele kurspakken

PRAKTISK INFORMASJON

Det er ikke noe krav om forkunnskaper eller programvare for deltakelse i kurspakken. Men en grunnleggende kunnskap om byggeprosjekter anbefales.

Ved spørsmål omkring kurspakken, ta kontakt med Marcus Bäck.

TID OG PLASS

Kurset arrangeres til felles avtalt tid. Kurset kan arrangeres både online eller på stedet (gjeldende Covid-19-restriksjoner kan begrense muligheter for å arrangere på stedet).

PRIS

Kurset koster kr 8,000 (Hele kurspakken koster kr 35,000)

Hvis kurset arrangeres hos kunden, kommer reisekostnadene i tillegg.

Inkluderer kursmateriale i form av presentasjoner, maler, eksempel prosjektfiler og diplom for gjennomført opplæringspakke i optimalisering av masser.

FORELESERE

Marcus er internasjonalt anerkjent innen stedsbasert planlegging og masseoptimalisering av infrastukturprosjekter. Han har 15 års erfaring fra mer enn 70 infrastruktur prosjekter over hele verden.

Han har en mastergrad i teknologi med fokus på byggøkonomi og ledelse fra Aalto-universitetet i Helsingfors (og Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm).

Marcus er en gründer og leder med et coaching-tankesett og en lidenskap for å fornye og forbedre byggebransjen. Marcus hjelper Baseline med nye utfordrende prosjekter og å samle et team av fageksperter for å innovere og forbedre produktiviteten for store prosjekter.

Meld interesse for dette kurset
Meld interesse for hele kurspakken

INTRODUKSJON TIL KURSPAKKE

I et infrastukturprosjekt er det vanligvis prosjektets skjæringer og fyllinger som ligger til grunn for prosjektet. Planleggings- og kostnadsberegninger er basert på dette. Kurspakken hjelper deg med å bygge et solid grunnlag for et vellykket prosjekt. Hele kurspakken arrangeres live online.

Tilbake til kurspakken