TIDSBASERT OPTIMALISERING AV MASSER

INTRODUKSJON TIL KURS

Kurset presenterer det grunnleggende om posisjonsbasert tidsplanlegging. Vi lærer innvirkningen og viktigheten av å koble masseberegninger med tidsplaner. Hvordan påvirkes balansen og materialhåndteringen? Hvordan planlegger vi en skråstrek basert på ressurskapasitet?

Vi øver med praktiske eksempler på papir, i Excel og MAGNET Project.

MÅLGRUPPE

Prosjektleder, byggeledere, personer involvert i anbudsberegning, personer involvert i transportberegninger eller massebalanse.

Meld interesse for dette kurset
Meld interesse for hele kurspakken

PRAKTISK INFORMASJON

Det er ikke noe krav om forkunnskaper eller programvare for deltakelse i kurspakken. Men en grunnleggende kunnskap om byggeprosjekter anbefales.

Ved spørsmål omkring kurspakken, ta kontakt med Marcus Bäck.

TID OG PLASS

Kurset arrangeres til felles avtalt tid. Kurset kan arrangeres både online eller på stedet (gjeldende Covid-19-restriksjoner kan begrense muligheter for å arrangere på stedet).

PRIS

Kursen koster kr 16,000 (Hele kurspakken koster kr 35,000)

Hvis kurset arrangeres hos kunden, kommer reisekostnadene til.

Inkluderer kursmateriale i form av presentasjoner, maler, eksempel prosjektfiler og diplom for gjennomført opplæringspakke i optimalisering av masser.

FORELESERE

Marcus er internasjonalt anerkjent innen stedsbasert planlegging og masseoptimalisering av infrastukturprosjekter. Han har 15 års erfaring fra mer enn 70 infrastruktur prosjekter over hele verden.

Han har en mastergrad i teknologi med fokus på byggøkonomi og ledelse fra Aalto-universitetet i Helsingfors (og Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm).

Marcus er en gründer og leder med et coaching-tankesett og en lidenskap for å fornye og forbedre byggebransjen. Marcus hjelper Baseline med nye utfordrende prosjekter og å samle et team av fageksperter for å innovere og forbedre produktiviteten for store prosjekter.

Meld interesse for dette kurset
Meld interesse for hele kurspakken

INTRODUKSJON TIL KURSPAKKE

I et infrastukturprosjekt er det vanligvis prosjektets skjæringer og fyllinger som ligger til grunn for prosjektet. Planleggings- og kostnadsberegninger er basert på dette. Kurspakken hjelper deg med å bygge et solid grunnlag for et vellykket prosjekt. Hele kurspakken arrangeres live online.

Tilbake til kurspakken