PRIMAVERA P6 ENTERPRISE

Dette er en kurspakke i Primavera P6 Enterprise Project Portfoilio Management og muligheter for sertifisering fra Oracle.

Målet med denne kurspakken er å lære deltakerne hvordan Primavera brukes til planlegge, styre og  gjennomføre prosjekter samt rapportere status på prosjekt og prosjekt porteføljer.

INTRODUKSJON TIL KURSPAKKENE

I figuren nedenfor ser du kursene som inngår i kurspakken. Trykk på de ulike kursene i figuren for mer informasjon og påmelding.

PRAKTISK INFORMASJON

Denne kurspakken er tredelt hvorav de to første kursene er bruk av Primavera til å opprette prosjekter og periodisk statusoppdatering samt rapportering av prosjekter og prosjektporteføljer. Den siste delen lærer deltakerne å sette opp grunndata og brukerkontroll.

I figuren nedenfor ser du kursene som inngår i kurspakken. Trykk på de ulike kursene i figuren for mer informasjon og påmelding

Det er en forutsetning at deltakerne har vært igjennom kurspakken Planleggingsteori eller har erfaring innen planlegging.

Ved spørsmål omkring kurspakken, ta kontakt med Ben Sliper eller Thor Ove Hansen.

TID OG PLASS

Kurset arrangeres til felles avtalt tid. Kurset kan arrangeres både online eller på stedet (gjeldende Covid-19-restriksjoner kan begrense muligheter for å arrangere på stedet).

PRIS

Hele kurspakken koster kr 50,000

Hvis kurset arrangeres hos kunden, kommer reisekostnadene til.

Inkluderer kursmateriale i form av presentasjoner, kursmaterialer og diplom for gjennomført opplæringspakke.

FORELESERE

Thor ove Hansen

Thor Ove Hansen

associated senior project and risk specialist

Ben Sliper medarbeider Baseline

Ben Sliper

associated senior project control specialist

Les mer om Thor Ove Hansen
Les mer om Ben Sliper
Meld interesse for hele kurspakken