Simen Bergo

advokat

920 23 746
simen.bergo
LinkedIn profil
INTRODUKSJON

Simen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, 2013.

Han arbeider primært med kontraktsrett og entreprise, og har bistått flere entreprenører i omfattende tvistesaker, både med løpende juridisk rådgivning, analyse, mekling og forhandlinger. Hans evne til å analysere store sakskomplekser gjør at han raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger. Simen kommuniserer på en tydelig måte og trives godt med å forenkle tunge faktum, slik at budskapet lar seg formidle på en forståelig måte. Klientene setter pris på Simens betydelige IT-kompetanse og at han bruker deres egne digitale verktøy, herunder ByggOffice, Interaxo, Microsoft Project, Primavera, Safran og ulike prosjekteringsverktøy.

Simen er sertifisert PRINCE2® prosjektleder med spesialisering innen gjennomføring av smidige IT-utviklingsprosjekter (ITPP). Han har stor forståelse for prosjektlederrollen og setter seg inn i klientens behov. I tillegg til operativ rådgivning og tvisteløsning, bistår Simen i tidlig fase av prosjekter med kvalitetssikring, anskaffelser og kontraktstrategier. Han har deltatt på en rekke kvalitetssikringsoppdrag (KS2) for Finansdepartementet, hvor de fleste har vært knyttet til kvalitetssikring av kontraktstrategi i anleggsprosjekter. Han holder jevnlig kurs om bl.a. forhandlingsteknikk, NS 3420 og Prosesskoden.

Simen har tidligere jobbet som juridisk rådgiver i Oslo kommune, Byrådsavdeling for miljø og samferdsel, hvor han hadde ansvar for byrådsavdelingens arbeid med investeringsprosesser, anskaffelser og oppfølging av prosjekter med ekstern kvalitetssikring. Han har god kjennskap til regelverket for offentlige anskaffelser, Oslo kommunes investeringsregime og statens prosjektmodell for store investeringsprosjekter.

ARBEIDSERFARING

2019-d.d. Advokat, Marstrand Advokatfirma
2016-2018 
Advokatfullmektig, Advokatfirmaet Metier Legal
2014-2016 Juridisk rådgiver, Byrådsavdeling for miljø og samferdsel i Oslo kommune

UTDANNELSE

2017 IT Project Professional (ITPP), Metier Academy
2017
PRINCE2® Foundation, Metier Academy
2009-2013 Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo
2007-2008 Årsstudium i juridiske fag og ledelse, Høgskolen i Buskerud

SIMENS BLOGGINNLEGG