OPTIMALISERING AV MASSER

Et av våre spesialiserte områder i Baseline As er masseoptimalisering i store infrastrukturprosjekter. Vi har utviklet egne prosesser og bruker moderne digitale verktøy for å skape et resultat som har blitt brukt på utallige prosjekter rundt om i verden. På dette kurset deler vi vår kunnskap for å hjelpe deg med å skape et godt grunnlag for prosjektene dine.

Det er en praktisk intensiv kurspakke i digitale verktøy og prosesser for å optimalisere massehåndtering i anleggsprosjekter. Kurspakken tilbyr praktiske eksempler og maler i Excel. Vi blir kjent med masseberegninger i MAGNET-prosjektet.

I figuren nedenfor ser du kursene som inngår i kurspakken.

Trykk på de ulike kursene i figuren for mer informasjon og påmelding:

INTRODUKSJON TIL KURSPAKKE

I et infrastukturprosjekt er det vanligvis prosjektets skjæringer og fyllinger som ligger til grunn for prosjektet. Planleggings- og kostnadsberegninger er basert på dette. Kurspakken hjelper deg med å bygge et solid grunnlag for et vellykket prosjekt. Hele kurspakken arrangeres live online.

Trykk på de ulike kursene i figuren for mer informasjon og påmelding

PRAKTISK INFORMASJON

Det er ikke noe krav om forkunnskaper for deltakelse i kurspakken. Praksis grunnkurset krever tidligere erfaring med MAGNET-prosjektet eller deltakelse i teori grunnkurs. Spesialiseringskurset krever begge grunnleggende kurs eller tidligere erfaring med planlegging med MAGNET Project

Kurspakken inkluderer en 30 dagers prøvelisens av MAGNET Project.

Det er også mulig å forhandle om bruk av eget prosjekt som grunnlag for praktiske øvelser.

Ved spørsmål omkring kurspakken, ta kontakt med Marcus Bäck

TID OG PLASS

Kurset arrangeres til felles avtalt tid. Kurset kan arrangeres både online eller på stedet (gjeldende Covid-19-restriksjoner kan begrense muligheter for å arrangere på stedet)

PRIS

Hele kurspakken koster kr 35,000 eks mva.

Hvis kurset arrangeres hos kunden, kommer reisekostnadene til.

Inkluderer kursmateriale i form av presentasjoner, maler, eksempel prosjektfiler og diplom for gjennomført opplæringspakke i optimalisering av masser.

FORELESERE

Marcus er internasjonalt anerkjent innen stedsbasert planlegging og masseoptimalisering av infrastukturprosjekter. Han har 15 års erfaring fra mer enn 70 infrastruktur prosjekter over hele verden.

Han har en mastergrad i teknologi med fokus på byggøkonomi og ledelse fra Aalto-universitetet i Helsingfors (og Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm).

Marcus er en gründer og leder med et coaching-tankesett og en lidenskap for å fornye og forbedre byggebransjen. Marcus hjelper Baseline med nye utfordrende prosjekter og å samle et team av fageksperter for å innovere og forbedre produktiviteten for store prosjekter.

Les mer om Marcus Bäck
Meld interesse for hele kurspakken