Hei! Vi er Baseline!

Hei! Vi er Baseline!

Baseline er et spesialistselskap som leverer strategisk rådgivning og operative ressurser innen planlegging av kompliserte infrastrukturprosjekter både nasjonalt og internasjonalt.

Vi utarbeider fullskala plansimuleringer ved bruk av metodisk tilnærming og moderne verktøy. Planene vi utarbeider er posisjons-, kostnads-, og ressursbaserte, samt at de inkluderer masseoptimalisering. Til sammen utgjør dette Baseline i et prosjekt.

Vi leverer planer til tunge infrastrukturprosjekter fra start til slutt, det være seg innen vei, bru, jernbane, gruvedrift, havn, flyplasser og annen infrastruktur. Vi samarbeider med alle involverte parter; byggherrer, rådgivere og entreprenører.

Plan, Kalkyle, timer og risikoregister knyttes sammen til en komplett Baseline for å gi kundene våre kontroll på prosjektstyringen.

Baseline har et strategisk samarbeid med Marstrand AS, og samarbeider også på oppdrag. Baseline er en strategisk tverrfaglig rådgiver overfor prosjekter og prosjektorganisasjoner.

Baseline kan hjelpe deg med:

vei

VEI

Vi bistår store og små entreprenører, samt byggherrer og rådgivere

bane

BANE

Våre medarbeidere har operativ erfaring med annleggsprosjekter fra 10 millioner til 600 milliarder

ENERGI

Vi bistår det offentlige med kontraktstrategi, kvalitetssikring og anskaffelser

annen

ANNEN INFRASTRUKTUR

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til ulike industrivirksomheter

Ta kontakt!

Du lurer kanskje på hva som skjer når du fyller ut kontaktskjemaet?

Du kan være helt sikker på at dette ikke blir benyttet av andre enn Baseline og at vi ikke kommer til å spamme deg ned med en mengde e-post.

Du vil få én bekreftelsesepost fra oss, og så tar vi kontakt innen kort tid. Så blir vi enige om veien videre!

Håper vi snakkes!

tamarah