PLANLEGGINGSTEORI

Et av våre spesialiserte områder i Baseline As er masseoptimalisering i store infrastrukturprosjekter. Vi har utviklet egne prosesser og bruker moderne digitale verktøy for å skape et resultat som har blitt brukt på utallige prosjekter rundt om i verden. På dette kurset deler vi vår kunnskap for å hjelpe deg med å skape et godt grunnlag for prosjektene dine.

Det er en praktisk intensiv kurspakke i digitale verktøy og prosesser for å optimalisere massehåndtering i anleggsprosjekter. Kurspakken tilbyr praktiske eksempler og maler i Excel. Vi blir kjent med masseberegninger i MAGNET-prosjektet.

I figuren nedenfor ser du kursene som inngår i kurspakken.

INTRODUKSJON TIL KURSPAKKE

Denne kurspakken gir en teoretisk innføring i planlegging og oppfølging av prosjekter samt å analysere status i tid og kostnad underveis i prosjektet. Videre vil typiske rapporter bli analysert og drøftet.

Dette er en intensiv kurspakke i planleggingsteori. Målet med denne kurspakken er å gi deltakerne en grunnleggende forståelse hva prosjekt planlegging og kontroll er. Kurspakke omhandler også litt om organisering av prosjekt, funksjoner som er involvert og hvem som har ansvar for hva samt Prosjekt-terminologi.

Trykk på elementene på bildet under for å lese mer om kursene.

PRAKTISK INFORMASJON

Det er ikke noe krav om forkunnskaper for deltakelse i kurspakken.

Ved spørsmål omkring kurspakken, ta kontakt med Ben Sliper eller Thor Ove Hansen.

TID OG PLASS

Kurset arrangeres til felles avtalt tid. Kurset kan arrangeres både online eller på stedet (gjeldende Covid-19-restriksjoner kan begrense muligheter for å arrangere på stedet).

PRIS

Hele kurspakken koster kr 30,000.

Hvis kurset arrangeres hos kunden, kommer reisekostnadene til.

Inkluderer kursmateriale i form av presentasjoner, kursmaterialer og diplom for gjennomført opplæringspakke i teoretisk prosjektplanlegging

FORELESERE

Thor ove Hansen

Thor Ove Hansen

associated senior project and risk specialist

Ben Sliper medarbeider Baseline

Ben Sliper

associated senior project control specialist

Les mer om Thor Ove Hansen
Les mer om Ben Sliper
Meld interesse for hele kurspakken